Spread the love

Na vele jaren observatie plus mijn beperkte kennis van medische problemen, nadat ik ooit een geneeskundestudent was geweest en meer recentelijk een student genetica, is het opmerkelijke aan kanker de levensstijl van patiënten. Hoewel roken bijdraagt ​​aan het ontstaan, is er beperkt onderzoek naar de oorzaak van voedselallergieën. Ik vermoed dat regeringen het niet toelaten dat feiten bekend zijn, zoals het geval was met tabak.

Een ongelooflijke rode vlag voor alvleesklier- en leverkanker is suiker, een belangrijk onderdeel van de meeste voedingsmiddelen. Alcohol is een andere en de twee gecombineerd kunnen dodelijk zijn. Hoewel suiker C12OH22O11) en alcohol (C2H5OH) verschillen in chemische samenstelling, is hun effect op het spijsverteringssysteem het probleem.

De functie van de lever is om vetten af ​​te breken voordat ze de alvleesklier bereiken. In eenvoudige bewoordingen werkt dit in de dunne darm in aanwezigheid van gal en spijsverteringssappen die door de alvleesklier worden uitgescheiden. Dit is een essentieel onderdeel van het behouden van een goede gezondheid.

Bij een overdosis suiker of alcohol zijn de lever en de bijbehorende organen overbelast. Vet glijdt onverteerd door en hoopt zich op in zowel de lever als de alvleesklier. Het bouwt op en draagt ​​bij aan zwaarlijvigheid en leidt tot kanker van deze vitale organen en andere problemen.

Alcohol is een voedingsmiddel en het is giftig voor de lever, die vervolgens al zijn afscheidingen gebruikt om het te neutraliseren. Dat zorgt ervoor dat vetten onbehandeld blijven en dus de erkenning dat alcohol dikmakend is.

Naast deze twee stoffen zijn er nog vele andere die voorrang hebben op een normale leverfunctie. Mijn observaties laten zien dat conserveermiddelen ook giftig zijn, maar minder dan de andere twee. Ze bevatten nitrieten en nitraten die voorkomen in spek, worst, lunchvlees, hotdogs, gerookte vis, ham en ook corned beef.

Sulfieten komen voor in wijn, garnalen, gedroogd fruit en aardappelvoedsel om de kleur in voedsel te behouden. Als u gevoelig bent, kunnen ze huidirritaties, hoge bloeddruk, buikpijn en astmasymptomen veroorzaken.

2 thoughts on “Maligniteit is zowel een voedselallergieziekte als een omgeving”

  1. That is a very good tip particularly to those fresh to the blogosphere.

    Simple but very accurate information? Many thanks for sharing
    this one.
    A must read article!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *