Spread the love

Of je nu een crypto wilt lenen, vasthoudt of erin investeert, het is belangrijk om de risico’s te kennen. Er zijn veel verschillende platforms waaruit u kunt kiezen. Als u niet zeker weet welke u moet gebruiken werking van een crypto wallet, is het het beste om uw onderzoek te doen en erachter te komen welke het beste bij u past.

Afhankelijk van uw risicotolerantie kan uw investeringsrendement variëren. Door het juiste platform te kiezen, zorgt u ervoor dat u een goed rendement krijgt op uw crypto -investering. U moet er ook voor zorgen dat het platform dat u kiest legitiem en veilig is.

Met een crypto -kredietplatform kunnen leners digitale activa lenen in ruil voor rente. Het proces is vergelijkbaar met een spaarrekening. De kredietnemer kan een persoon zijn die op zoek is naar financiering, of een bedrijf dat geld nodig heeft. Een leningverzoek wordt ingediend bij het platform en eenmaal zijn goedgekeurde, zal de kredietgever de lening automatisch financieren.

De kredietverstrekkers op het platform kunnen crypto -enthousiastelingen zijn of mensen die cryptocurrencies vasthouden, wachtend op een prijsverhoging. Over het algemeen zijn er geen kredietcontroles bij het proces betrokken.

Een crypto -kredietplatform kan verliezen terugvorderen als een lener geen lening terugbetaalt. Het platform vraagt leners om tussen de 25 en 50 procent van de lening in crypto in te zetten. De geldschieter betaalt de kredietnemer een rente op basis van de marktomstandigheden en de risicotolerantie van de kredietnemer.

Het gebrek aan controles op het cryptocurrency -ecosysteem betekent echter dat de volatiliteit en onzekerheid te hoog zijn. Kortom, het crypto -ecosysteem is als een Ponzi -schema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.