sloten
Spread the love

Bedrijven en winkels

mottura serrature, veiligheidssloten

Naast het merk CISA Serrature, een andere lokale uitmuntendheid die wij behandelen is Mottura Serrature: een toonaangevende fabrikant van Europese profielcilinders. Een naam die garant staat voor betrouwbaarheid en veiligheid en die een verscheidenheid aan oplossingen biedt, van sloten voor veiligheidsdeuren tot kluizen, zowel voor privé gebruik als voor structuren zoals hotels.

Mottura Serrature speelt zijn rol als leider in het hele land en distribueert ook in de belangrijkste landen van de 5 continenten.

Het Italiaanse bedrijf biedt een compilatie van producten met een steeds hoger veiligheidsniveau, om te voldoen aan de behoeften van gebruikers die, afhankelijk van wat ze zoeken, rustig kunnen slapen. Bovendien, met de komst van Mottura X Technology, heeft het merk een toename ondergaan in termen van elektronische producten die zich richten op innovatie; een alternatieve weg te volgen die leeft in harmonie met de meer traditionele methodologie, alles om samen te gaan met de vooruitgang en SMART technologie die heerst in het dagelijks leven.

Mottura Serrature, ondanks het feit dat innovatie en kwaliteit de pijlers zijn om leven te geven aan haar producten, blijft trouw aan het onvervreemdbare principe waar haar hele bedrijf om draait: veiligheid, dankzij de betrouwbaarheid die haar klanten garandeert.

De geschiedenis van Mottura Serrature

Mottura Serrature is geboren in ons mooie land en slaagt erin om zich op het grondgebied op te dringen als het eerste merk van onbetwistbaar belang. Bovendien beperkt haar expansie zich niet tot de Italiaanse grenzen, integendeel, zij slaagt erin haar aanwezigheid uit te breiden naar het buitenland en vele internationale landen te bereiken.

De jaren ’90 zijn voor Mottura Serrature de meest gunstige periode op het gebied van samenwerking, met verschillende certificeringsinstituten in de internationale arena. Aan het eind van dit decennium worden niet alleen alle hoofdlijnen gecertificeerd, maar worden ook interne laboratoria opgericht om de producten te testen. Intussen blijft zij het buitenland veroveren door deel te nemen aan de beroemdste vakbeurzen in de sector.

Dankzij het behoud van een steeds hoog niveau en de onberispelijke kwaliteit die het steeds aan het publiek heeft geboden, heeft Mottura Serrature met recht de titel van eerste gecertificeerde onderneming voor de duplicatie van sleutels voor Europese cilindersloten verworven.

Het belang van een gecertificeerde Europese cilinder

Laten we ervan uitgaan dat de Europese cilinder het type slot vertegenwoordigt dat het dichtst bij het essentiële concept van veiligheid staat. Verscheidene modellen van Europese cilinders hebben echter interne componenten die nogal fragiel zijn en als gevolg daarvan wordt de efficiëntie aangetast die per definitie op veiligheidsdeuren zou moeten garanderen. Een ander probleem dat zich kan voordoen betreft de produktie van openings- en manipulatiesleutels, parallel met de vervaardiging van Europese cilinders.

De praktijk om de bekendste en best verkochte cilinders – door inbrekers – te exploiteren is namelijk wijdverbreid. Daarom wordt voorgesteld een Europese cilinder te kiezen met een certificaat, waarin een identificatiecode is opgenomen van de sleutels die erop zijn aangesloten. Indien iemand deze wil dupliceren en niet over dit certificaat beschikt, zal hij de reproductie ervan niet kunnen vragen.

Mottura Serrature producten

De producten van Mottura Serrature, gecertificeerd volgens UNI EN 1303, bestaan uit een groot aantal modellen en technologieën die aan alle behoeften en situaties kunnen voldoen.

Zij omvatten:

 • EUROPESE PROFIELCILINDERS, HANGSLOTEN, SPECIALE CILINDERS, MASTER SYSTEMEN;
 • MOTTURA X TECHNOLOGIE;
 • KLUIZEN VOOR PRIVÉGEBRUIK EN VOOR HOTELS
 • TOEPASSINGSSLOTEN VOOR HOUTEN DEUREN;
 • SERIE 30 MET BEPERKTE OPLAGE
 • SLOTEN VOOR ALUMINIUM EN IJZEREN KOZIJNEN, SCHUIFDEUREN, POORTEN EN ROOSTERS
 • SLOTEN VOOR GEPANTSERDE DEUREN
 • ELEKTRISCHE SLOTEN
 • SLOTEN MET ANTIPANIEKHENDEL OF NOODHENDEL;
 • DEFENDER®;
 • RESERVEONDERDELEN EN ACCESSOIRES;
 • KIES DE WINNENDE COMBINATIE VOOR UW DEUR;
 • MOTTURA HOOFDSLEUTEL;
 • MOTTURA 3DKEY.

Als u op zoek bent naar meer uitleg over Mottura sloten en u moet worden begeleid bij de keuze van uw aankoop, vertrouw dan op Fabbro Roma: we zijn altijd klaar om in te grijpen, zelfs in geval van nood bij de stem van Rome slotenmaker noodsituatie. Onthoud, veiligheid komt op de eerste plaats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.