Spread the love

Er zijn talloze verklaringen waarom een ​​volwassene onbekwaam is. Dit artikel gaat in op een specifiek soort persoon die als onbekwaam wordt beschouwd als gevolg van hun luchthartigheid, verstrooidheid, onbekwaamheid en alles wat je misschien wel ziet als een kind van vijf.

Het onderzoek dat ik heb overwogen, is de reden dat een verstandig scherpzinnige volwassene, wat betekent dat iemand die is uitgerust om zichzelf te onderhouden en autonoom te leven, niet kan worden vertrouwd om de minst moeilijke dingen te doen en zich geen kleine aanwijzingen of subtiliteiten herinnert, of betrouwbaar omslachtig is .

Hoe zou iemand uitgerust kunnen zijn om met een pc om te gaan, gespecialiseerde ondernemingen te doen, een verstandige slimme discussie te voeren, maar meer dan eens niet in staat zijn om eenvoudige opdrachten of subtiliteiten in richtingen te onthouden.

Dit is natuurlijk zeker geen alomvattende verduidelijking die alle mensen die zo zijn, dekt, maar ik denk dat het veel omvat. Niemand anders dan jij kan beslissen of jij, of iemand die je kent, in deze karakterisering zou passen en achteraf, met wat we hier zullen zeggen, kan helpen om hun duidelijke inzicht te verbeteren.

Inderdaad, ik ben tamelijk onbeleefd en bot in mijn gebruik van het woord ‘idioot’, maar ik druk gewoon uit wat elke andere persoon denkt.

Als je ooit een winkellocatie hebt geclaimd of behandeld, of een klant bent geweest, begrijp je wat ik bedoel als je het verbijsterende karma hebt om iemand te managen die gewoon zo idioot is dat je mond open hangt ontzetting.

Wat meer is, aangezien we het soort persoon hebben opgezet waar we het over hebben, zouden we verder moeten gaan met de verduidelijking waarom ze zo nu en dan zo debiel kunnen zijn. Gebruik deze gegevens alstublieft als een leidraad om mijn hypothese te testen met elk van deze personen waarmee u omgaat, of om uw eigen gedrag te herhalen voor de kans dat u erkent dat u een idioot bent of wordt gezien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.